Yritys

Lappeenrannan Teollisuuspalvelu Oy on yli neljäkymmentä vuotta toiminut yritys, jonka Veikko Kukkurainen perusti vuonna 1974. Toiminta alkoi insinööritoimistona, joka myi termistä- ja lujuuslaskentaa lähinnä lämmönsiirtimiin. Toiminta laajentui vähitellen laitetoimituksiin niin että valmistus teetettiin kokonaan alihankintana. Vuonna 1983 Lappeenrantaan valmistui oma konepajahalli, jossa aloitettiin valmistus, joka alusta lähtien on keskittynyt "luvanvaraiseen" kokoonpanohitsaukseen. Nykyäänkin kaikki mm. pintakäsittelyt, lastuava työstö ja karkea levytyö ostetaan alihankkijoiden yhteistyöverkolta oman tehtaamme läheisyydestä.

Lappeenrannan Teollisuuspalvelu Oy on perustettu suunnittelemaan ja valmistamaan eri tyyppisiä painelaitteita teollisuuden, voimalaitosten ja kaupan tarpeisiin. Päätuotteemme on lämmönsiirrin eri muodoissaan, mutta valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset suodattimet ja maakaasun käyttöön liittyvät laitteet.

Olemme ottaneet myös ohjelmaan kuljetettavat painesäiliöt valmistettuna ADR:n ja muiden tarvittavien normien mukaisesti.

Olemme aina pitäneet valmiutemme näiden tuotteiden valmistukseen korkealla tasolla ja olemme aloittaneet EY direktiivin mukaisten painelaitteiden toimitukset jo alkuvuonna 2001.

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme tarvittaessa PED:n vaatimusten mukaisesti. Lujuuslaskennassa käytämme VVD-laskentaohjelmaa. Suunnittelunormina voi olla joko EN13445 tai ASME. Lämmönsiirtimien mitoituksessa ja tyypin valinnassa käytämme mm. Aspen design system HTFS+ mitoitusohjelmaa. Uutena palveluna tarjoamme myös NDT tarkastuspalveluita.

Yhteistyöterveisin,
Veikko Kukkurainen